Prijava

Ako imate korisnički nalog, prijavite se.

Nemate korisnički nalog?

 
×
Registracija

Ako ste novi korisnik, napravite svoj korisnički nalog.

Nemate korisnički nalog?

 
×
×
NOVOSTI

POSLEDNJE NOVOSTI

CREST 34 VILA

CREST 34 VILA

Sa više od 40 godina iskustva u biciklističkoj nauci i proizvodnji biciklističkih djelova, Giantove Crest 34 suspenzijske vile pružaju elegantno djelovanje i preciznu kontrolu za sve vozače.

NEVIĐENA PREDNOST (Giantova Prednost)

Zahvaljujući našim sveobuhvatnim proizvodnim kapacitetima i tehnološkoj stručnosti, Giant je uspio stvoriti vilu koja nudi neuporedivu kontrolu i čvrstoću u poređenju s vilama slične cijene na tržištu.

PRECIZNA IZRADA

Koristeći preciznu kućnu proizvodnju i tehnologije poput thixomolding-a i horizontalne obrade, Crest komponente su savršeno okrugle i koncentrične, omogućavajući gotovo trenutno kretanje. Osim toga, visoka preciznost koja se primjenjuje u proizvodnji Crest komponenti jamči skladan rad i pruža glatki osjećaj sličan onome koji se inače nalazi kod puno skupljih vilica.

ROBUSTNOST

Da bi osjećaj vožnje planinskim biciklom bio izvrstan, vila mora biti savršeno podešena. Ako je previše čvrsto podešena, vozač će imati lošiju kontrolu i brže će se umoriti. S druge strane, ako je previše labava, vozač može izgubiti kontrolu s potencijalno ozbiljnim posljedicama. Zahvaljujući Giantovoj "core stiffness chassis" te anatomiji vile prilagođenoj stazi, moguće je precizno prilagoditi željenu čvrstoću i snagu, što rezultira udobnom i sigurnom vožnjom.

OSJETLJIVOST

Razvijajući vilu namijenjenu svim vozačima, glavni fokus je bio na širokom rasponu lako podesivih postavki vazdušnih opruga i vanjskih prigušivača (rebound) pri niskim brzinama. Kroz opsežna testiranja, uključujući profesionalne i početnike vozače, osigurali smo da se vazdušna opruga i prigušivači na novom Crestu mogu jednostavno prilagoditi kako bi se osjetljivost podudarala s različitim zahtjevima vozača, stilovima vožnje i terenom.

PREUZMITE KONTROLU

Potpuno nova Crest 34 donosi najmodernije i vrhunske performanse za širok raspon vozača. Sadrži kućište s nosačima od 34 mm, oblikovano tako da uravnoteži krutost, laganu težinu i čvrstoću. Crest 34 ima prigušivač s mogućnošću podešavanja kompresije pri niskim brzinama i široki raspon podešavanja povratnog kruga (rebound), što pomaže svim vozačima da pronađu optimalne postavke. Elegantan i precizan, Crest 34 čini vrhunsku suspenziju dostupnom svima.

ISTAKNUTO TEMELJNA ČVRSTOĆA KUĆIŠTA

Za bolju kontrolu bicikla, snažniji gornji djelovi prenose silu direktno sa vile na kotač. Crest ima robusno kućište upravljača i krunu koji su izrađeni od visokokvalitetne legure kako bi osigurao optimalnu krutost šasije i kontrolu točka.

DIZAJN S FILOZOFIJOM STAZE

Crest je konstruisan prema dinamičnoj filozofiji vožnje, s posebnom raspodjelom materijala oko krune, gornjeg i donjeg dijela vile, te šupljeg mosta. To postavlja savršenu ravnotežu između krutosti, težine i čvrstoće.

TEHNOLOGIJA THIXOMOLDING

Thixomolding je tehnika lijevanja s preciznom kontrolom temperature koja omogućuje stvaranje izuzetno jakih komponenata koje su istovremeno lakše od sličnih komponenata izrađenih tradicionalnim lijevanjem. Upotrebom ove tehnologije postiže se izvrsno omjer između čvrstoće i mase, uz vrlo malu toleranciju pri izradi donjeg dijela Crest vile.

SPECIFIKACIJE:

 • Veličina točka: 27,5”, 29”
 • Hod (mm): 100mm, 130mm
 • Opruga: Ramp adjustable air spring
 • Prigušivač: Exclusively tuned for Giant
 • Podesivost-RCL: Multiple index externally adjustable rebound, multi-function adjustable compression circuit (open mode, 3x trail modes, lock-out)
 • Podesivost-RRL: Multiple index externally adjustable rebound, 2 position remote compression (open/lock-out)
 • Steerer: 1/8” X 1.5” alloy, tapered
 • Kruna: Forged, hollow 6061 aluminum
 • Stanchions: 34mm aluminum, smooth black anodized
 • Donji dio vile: Thixomolded magnesium
 • Osovina: 15 x 110 Boost
 • Daljinsko zaključavanje: Optional
 • Ofset (mm): 44mm (27.5”), 44mm (29”)

SLIČNE NOVOSTI

Pogledajte slične novosti.

Bike ‘n More: Vaša destinacija za kvalitetna bicikla i prateću opremu

Bike ‘n More: Vaša destinacija za kvalitetna bicikla i prateću opremu

U srcu Podgorice, u ulici Bratstva i Jedinstva 55, nalazi se oaza za sve ljubitelje biciklizma –...

21.09.2023
Pročitajte više
SyncDrive

SyncDrive

SincDrive tehnologija nudi sinhronizovanu pomoć pri pedaliranju koja je usklađena sa ljudskim...

27.06.2023
Pročitajte više
Maestro Suspenzija

Maestro Suspenzija

Bez obzira na to koji tip planinskog terena preferirate, Maestro tehnologija suspenzije poboljšava...

27.06.2023
Pročitajte više

Radno vrijeme

Ponedeljak – Petak: 10:00-18:00h

Subota: 10:00-18:00h