Prijava

Ako imate korisnički nalog, prijavite se.

Nemate korisnički nalog?

 
×
Registracija

Ako ste novi korisnik, napravite svoj korisnički nalog.

Nemate korisnički nalog?

 
×
×
NOVOSTI

POSLEDNJE NOVOSTI

SyncDrive

SyncDrive

SincDrive tehnologija nudi sinhronizovanu pomoć pri pedaliranju koja je usklađena sa ljudskim unosom. Pruža besprekornu snagu pedaliranja sa prirodnim osjećajem, pažljivo projektovan za tihe performanse. Kao rezultat toga, motor se ponaša predvidljivo i odgovorno, uspostavljajući konzistentan obrazac izlaza između vozača i motora. Za razliku od sistema vođenih kadencom, nema potrebe da prilagođavate svoj stil vožnje tako da odgovara ponašanju motora. Možete da se vozite kao i inače, ali uz dodatno povećanje snage.

POBOLJŠANE PERFORMANSE PROMJENA

Dok većina motora E-bicikla obezbijeđuje kontinuirani obrtni moment, održavajući opterećenje na pogonskom sistemu visokim osim ako ne prestanete da pedalirate, SincDrive ima drugačiji pristup. Kada čovjek okreće pedale, postoji kratak trenutak nižeg obrtnog momenta u svakoj revoluciji poznat kao „mrtva tačka“.

Ova mrtva tačka je neophodna za pravilno funkcionisanje sistema smjena. SincDrive replicira ovaj prirodni hod pedale sinhronizacijom motorizovane snage i ljudske snage, ugrađujući smanjenu tačku snage u svaki hod pedale. Ovo ne samo da stvara autentičnije iskustvo vožnje, već i poboljšava performanse mijenjanja.

SMART ASSIST

Smart Assist eliminiše potrebu za ručnim podešavanjem tokom vožnje, omogućavajući vam da u potpunosti uronite u uživanje u vožnji bicikla. Slično automatskom mjenjaču u automobilu, ovaj inteligentni sistem automatski pruža odgovarajući nivo podrške. Korišćenjem senzora i naprednih algoritama, on tačno određuje optimalnu količinu energije koju biciklista zahtjeva. Rezultat je nevjerovatno glatko, prirodno i prijatno iskustvo vožnje.

Štaviše, ova tehnologija optimizuje energetsku efikasnost izbjegavajući nepotrebnu potrošnju energije. Pošto nudi optimalnu podršku pri pedaliranju, takođe poboljšava efikasnost vozača. U suštini, Smart Assist vam omogućava da se manje fokusirate na tehnička podešavanja, a više na čisto uživanje u vašoj vožnji.

SLIČNE NOVOSTI

Pogledajte slične novosti.

Bike ‘n More: Vaša destinacija za kvalitetna bicikla i prateću opremu

Bike ‘n More: Vaša destinacija za kvalitetna bicikla i prateću opremu

U srcu Podgorice, u ulici Bratstva i Jedinstva 55, nalazi se oaza za sve ljubitelje biciklizma –...

21.09.2023
Pročitajte više
CREST 34 VILA

CREST 34 VILA

Sa više od 40 godina iskustva u biciklističkoj nauci i proizvodnji biciklističkih djelova,...

07.07.2023
Pročitajte više
Maestro Suspenzija

Maestro Suspenzija

Bez obzira na to koji tip planinskog terena preferirate, Maestro tehnologija suspenzije poboljšava...

27.06.2023
Pročitajte više

Radno vrijeme

Ponedeljak – Petak: 09:00-20:00h

Subota: 09:00-15:00h